ZONWERING

Voor het échte buitenleven hebben wij alles op gebied van zonwering

Wilt u direct een berekening maken? klik dan op ondergenoemde link.

BYZON | byzondere buitenzonwering | bereken direct uw prijs! (byzonbuitenzonwering.nl)

 

  • rolluiken
  • screens
  • uitvalschermen
  • markiezen
  • knikarmschermen

In de fraai vormgegeven schermen worden kwaliteitsdoeken verwerkt die garant staan voor vele jaren duurzaamheid.
Op maat gemaakte producten die wij natuurlijk komen inmeten en monteren.

Rolluiken hebben naast een zonwerende functie, ook een isolerende functie. Dit komt door de dubbelwandige aluminium lamel, met isolerende kernschuimvulling. Bovendien is een rolluik uitermate geschikt voor een zeer breed raam, namelijk tot 380 centimeter!

U kunt kiezen uit twee typen screens, namelijk een basis screen of een windvast ritsscreen. Het essentiële verschil tussen een basis screen en een ritsscreen is dat het systeem op één punt aanzienlijk verschilt. Bij een basis screen zit het doek namelijk los, alleen de onderlat zit vast in de geleider. Bij een ritsscreen wordt tevens het doek ingesloten in de geleider, wat het doek windvast maakt. Zo zal het doek ook nooit klapperen wanneer het waait. Tevens kan een screen ook elektrisch.

Het doek van een zonnescherm of knikarmscherm wordt blootgesteld aan weer en wind en zit vaak opgerold in de cassette. Goedkopere acryldoeken laten daardoor sneller gebruikssporen zien dan de sterke kwaliteitsdoeken van Byzon. Om zolang mogelijk te kunnen genieten van uw doek, bekleden wij al onze schermen met het meest kwalitatieve doek dat er is. Er zijn Byzondere uni- of streepdoeken zonder meerprijs.

Markiezen staan natuurlijk bekend om hun mooie nostalgische vormen. Ze geven een sfeervolle, klassieke uitstraling aan uw woning. Dit authentieke uiterlijk past perfect bij sfeervolle  woningen.

Markiezen zijn de perfecte keuze als het aankomt op het gebied van schaduw. Doordat de markies zonwerende zijkanten heeft, kan de zon niet zijdelings naar binnen schijnen. Hierdoor bereikt u een groot schaduweffect in uw woning.

Onze markiezen zijn beschikbaar in zowel hout als aluminium. Wilt u koordbediening, elektrische bediening, of een accumotor motor zonder stroom? Het is allemaal mogelijk.