Nieuws en weetjes

Bij ons in de winkel kunt u niet alleen terecht voor vloertegels, wandtegels, natuursteen, maar ook voor woon decoratie. Wij verkopen onder andere lampen, deze hangen bij ons in de winkel en vind u ze mooi en ze passen goed in uw interieur kan u ze gelijk meenemen. Tevens geldt dat voor alle woonaccessoires, wat u ziet kan u kopen. Voor kleine en grote cadeaus, kom eens kijken in de winkel.

Nieuws:

Een nieuwe woning gekocht, hoe zijn de ruimtes? houten kozijnen of kunstof? schuifpui of ramen? draai-kiep of niet? wat zou mooi staan? welke raambekleding zou passen?

Dit zijn vragen die wij regelt krijgen. Het is ook moeilijk om de juiste raambekleding bij de vloer en keuken te kiezen. Het zijn de basis elementen van de woning. Wij helpen u graag verder om alle opties te bespreken. Met de materialen en kleuren kunnen wij een beeld geven hoe u woning er uit komt te zien.

Heeft u een bestaande woning en u komt er niet uit, komen we op locatie. Hiervoor kunt u bellen om een afspraak te maken. Een nieuwe raambekleding geeft u huidige woning al een heel andere uitstraling.

Voor deze klant een moodboard gemaakt. De zwarte keuken en de cognac kleurige bank hadden ze gekocht. Omdat ze een industriële look wilde in de woning hebben we de vloer en raambekleding erbij gevonden.

 

Momenteel zijn wij druk bezig met het invullen van onze nieuwe webwinkel.