Nieuws en weetjes

Omdat wij dealer zijn van Byzon zonwering komen er vele aanvragen binnen.
Wij zorgen er dan ook voor dat u de offerte snel in uw mail heeft en zo gauw akkoord zsm plaatsen van uw zonwering.
Liever de producten in de winkel bekijken? dat kan uiteraard. Zelf kunt u een berekening makkelijk online maken op de pagiga van Byzon.

 

 

Van al onze gordijnstoffen kunnen we kussens maken. Heeft u gordijnstof over of heeft u een stof uitgezocht elders en wilt u daar kussens van gemaakt hebben kunt u bij ons terecht. Wij hebben een eigen naaiatelier. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuws:

Een nieuwe woning gekocht, hoe zijn de ruimtes? houten kozijnen of kunstof? schuifpui of ramen? draai-kiep of niet? wat zou mooi staan? welke raambekleding zou passen?

Dit zijn vragen die wij regelt krijgen. Het is ook moeilijk om de juiste raambekleding bij de vloer en keuken te kiezen. Het zijn de basis elementen van de woning. Wij helpen u graag verder om alle opties te bespreken. Met de materialen en kleuren kunnen wij een beeld geven hoe u woning er uit komt te zien.

Heeft u een bestaande woning en u komt er niet uit, komen we op locatie. Hiervoor kunt u bellen om een afspraak te maken. Een nieuwe raambekleding geeft u huidige woning al een heel andere uitstraling.

Voor deze klant een moodboard gemaakt. De zwarte keuken en de cognac kleurige bank hadden ze gekocht. Omdat ze een industriële look wilde in de woning hebben we de vloer en raambekleding erbij gevonden.

 

Momenteel zijn wij druk bezig met het invullen van onze nieuwe webwinkel.