De nieuwste trend: KERAMISCH PARKET

De nieuwste trend is keramisch parket. Dit zijn keramische tegels met een echte houtlook. Een vloer met de uitstraling van hout en toch de voordelen van keramische tegels! Ideaal met vloerverwarming maar er zijn meer voordelen ten opzichte van een echt hout. Zo hebben de tegels gering onderhoud nodig en nooit meer schuren en/of lakken. De houtlook tegels zijn krasbestendig, kleurvast, hard en sterk .

Om aan de behoefte van iedere klant te kunnen voldoen heeft Multi-interieur een breed assortiment in keramisch parket dat varieert in afmeting van 15×60 cm tot 60×120 cm. Veel variatie in de series onderling van zeer rustig tot aan een erg ruige uitstraling.

Keramisch parket heeft een warme uitstraling en is niet van echte houten vloeren te onderscheiden. De houtlook tegels zijn tevens toepasbaar op wand en zijn geschikt voor natte ruimtes, dus ook mooi voor in de badkamers! Kom naar ons toe om ze te bewonderen en kom kijken welke houtlook-tegel bij u past!

Wij zijn de conceptstore van www.multi-tegel.nl

wij verzorgen en ontzorgen u volledig voor zowel een vloer met vloerverwarming of badkamer met sanitair en de installatie daarvan.