AGENDA

WORKSHOP LICHT OP JE INTERIEUR

Moeite met de indeling van je interieur? Of met het kiezen van de juiste lichtpunten? Geef je dan op voor de WORKSHOP LICHT OP JE INTERIEUR bij Multi-Interieur te Heerhugowaard!

Tijdens deze workshop vertelt de styliste van ATLJ Vormgeving je aan de hand van duidelijke voorbeelden alles over lichtsoorten, lichtgroepen, de plaatsing van licht en het effect van licht. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van knipvellen werk je in jouw plattegrond aan de beste indeling van de ruimte. Aan de hand van deze plattegrond bepalen we jouw ideale lichtplan. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens het praktijkgedeelte komt de styliste bij je langs om je een kort persoonlijk advies te geven.

WANNEER?

Vrijdag 18 Maart 2022

Inloop vanaf 18:30 uur, starten om 19:00 uur

Kosten 25,- euro per persoon inclusief consumpties, handout en materiaal.

OPGEVEN OF MEER INFORMATIE:

studio@atlj.nl of 072 572 7522 info@multi-interieur.nl of 06 577 07 234

 

WORKSHOP KLEUR IN JE INTERIEUR

Moeite met met het kiezen van de juiste kleur in je interieur? Geef je dan op voor de WORKSHOP KLEUR IN JE INTERIEUR bij Multi-Interieur te Heerhugowaard en je woning wordt mooier en persoonlijker dan ooit!

Tijdens deze 2 uur durende workshop vertelt de styliste van ATLJ Vormgeving je aan de hand van inspirerende voorbeelden alles over kleur, kleureigenschappen, het effect van kleur en de laatste kleurtrends. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van woontijdschriften, kleurkaarten, stoffen en behangstalen maak je je eigen moodboard. Dit geeft goed inzicht in wat je, qua sfeer en woonstijl, mooi vindt. Het helpt bij het maken van lastige interieurkeuzes en voorkomt miskopen. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens het praktijkgedeelte komt de styliste bij je langs om je een kort persoonlijk advies te geven.

WANNEER?

Vrijdag 1 April 2022

Inloop vanaf 18:30 uur, starten om 19:00 uur

Kosten 25,- euro per persoon inclusief consumpties, handout, materiaal en moodboard.

OPGEVEN OF MEER INFORMATIE:

studio@atlj.nl of 072 572 7522 info@multi-interieur.nl of 06 577 07 234

 

Speeddate met de intieur-stylist.

Heb je een vraag over jouw interieur? Heb je een hoek in huis waar je niet weet wat je er kunt neerzetten of wil je een andere kleur op de wand maar weet je niet welke.

Tijdens de speeddate op vrijdag 10 december 2021 kun je jouw vraag stellen.

Er kan ingeschreven worden vanaf 15:30. Om te zorgen dat iedereen zijn persoonlijke aandacht krijgt vragen wij u een afspraak te maken voor deze gratis speeddate.

studio@atlj.nl of 072 572 7522 info@multi-interieur.nl of 06 577 07 234